• Facebook
  • LinkedIn

Üdvözöljük
az intelligencia
új korszakában!

A Duna Elektronika a folyamatosan változó technológiai környezetben is korszerű és hatékony IT támogatást biztosít vállalati ügyfeleinek.

INTELLIGENS EGYÜTTMŰKÖDÉS
Hatékony munkavégzés az innováció jegyében, helyszíntől függetlenül

Ismeri azokat az innovatív és intelligens megoldásokat, melyek alkalmazásával Ön és csapata bárhonnan produktívan tud dolgozni? A Duna Elektronika, a Dell Technologies kiemelt partnereként korszerű IT infrastruktúrával segít vállalati ügyfeleinek kialakítani az eredményes munkavégzés feltételeit, irodán kívüli környezetben is.
Az informatikai piacon eltöltött több mint három évtizedes szakmai tapasztalatunkkal azon dolgozunk, hogy egy gyorsan változó IT környezetben is hatékony támogatást nyújthassunk partnereinknek. A Dell professzionális termékeivel egy olyan átfogó és komplex megoldást kínálunk, amely biztosítja, hogy a felhasználók produktívan és biztonságosan dolgozhassanak bárhonnan.

ember-laptoppal-ffi.jpg

A Dell Latitude termékcsalád

AZ INTELLIGENCIA ÚJ KORSZAKA

A kiváló hordozhatóságra és produktivitásra tervezett, kis méretű, könnyű és stílusos Dell Latitude laptopokkal és 2 az 1-ben készülékekkel produktívan, hatékonyan és gyorsabban dolgozhat bárhonnan. Az Express funkciókat és hatékony biztonsági megoldásokat kínáló Dell Optimizer mesterséges intelligenciával ellátott Latitude készülékek a világ legintelligensebb és legbiztonságosabb üzleti PC-ikként* folyamatos innovációt nyújtanak.

* A Dell elemzése alapján, 2020. október.
 

AZ ÖN PC-JE ISMERI ÖNT?

Dell Optimizer

A Latitude készülékeken elérhető Dell Optimizer olyan egyedi optimalizáló szoftver, amely beépített mesterséges intelligencia segítségével, és gépi tanulás használatával tanulja meg, hogy a felhasználók hogyan használják számítógépüket, így az Ön munkastílusához alkalmazkodva intelligensebb, testreszabott felhasználói élményt biztosít. A szoftver automatikusan, a háttérben javítja az alkalmazások teljesítményét, az akkumulátor üzemidejét, és számos olyan egyéb funkciót kínál, amely hozzájárul ahhoz, hogy Ön bárhol zavaró tényezők nélkül dolgozhasson.

ember-laptoppal-noi.jpg
ikonok 02-05.jpg

ExpressConnect

Élvezze a zavartalanul működő Wi-Fi-t! Az ExpressConnect funkció automatikusan az iroda legerősebb hozzáférési pontjaihoz csatlakoztatja a készüléket, és a sávszélességet a konferenciahívási alkalmazásokhoz irányítja, bárhol is dolgozzon.

ikonok 02-01.jpg

ExpressResponse

Az Intel® Adaptix™ technológiára épülő funkció rangsorolja a legfontosabb alkalmazásait, így gyorsabban megnyithatja és hatékonyabban használhatja azokat.

ikonok 02-02.jpg

ExpressSign-in

Az Intel® kontextusérzékelő technológiáján alapuló számítógépes közelségérzékelő felismeri, amikor Ön a gép közelébe ér, és felébreszti a rendszert, amelybe az infravörös kamerával, és a Windows Hello funkcióval egyetlen billentyűleütés nélkül bejelentkezhet, így bármikor pillanatok alatt munkához láthat. Ha magára hagyja a gépet, a funkció zárolja a rendszert, így mindig biztonságban tudhatja a munkáját.

ikonok 02-03.jpg

ExpressCharge

A Dell Optimizer az Ön használati szokásaihoz igazodva meghosszabbítja az üzemidőt, és javítja az akkumulátoros teljesítményt.

ikonok 02-04.jpg

Intelligent Audio

A konferenciahívásokon mostantól úgy érezheti, mintha Ön is ugyanabban a teremben lenne, ahol a konferencia zajlik. Az Intelligent Audio technológia jobb konferenciaélményt biztosít azáltal, hogy javítja a hangminőséget és csökkenti a háttérzajt, így minden szót tökéletesen fog hallani, és Önt is tisztán hallják majd.

White Structure
Ismerje meg a Dell Latitude termékcsaládot!
01.png

SOKOLDALÚSÁG 

Dell Latitude 3000 sorozat

Kis méretű üzleti laptopok bármilyen vállalkozás számára, modern kivitellel és a produktivitás növelésére tervezett funkciókkal.

Latitude 3520 laptop

A világ legkisebb 15,6 hüvelykes laptopja innovatív webkamerával a zökkenőmentes, kiváló minőségű videokonferenciákhoz, az Intel® legújabb processzoraival és Dell Optimizer szoftverrel.

Abstract Building

TELJESÍTMÉNY 

Dell Latitude 5000 sorozat

Hordozható és nagy teljesítményű laptopok és 2 az 1-ben laptopok, az üzleti igényeknek megfelelő világszínvonalú teljesítménynövelő funkciókkal.

02.png

Latitude 5320 üzleti laptop vagy 2 az 1-ben laptop, 5420 | 5520 laptopok

A teljesítmény, a skálázhatóság és a fenntarthatóság tökéletes egyensúlya. Az új 5000-es sorozat modelljei az első PC-k, amelyek fedele a papíripari melléktermékek felhasználásának köszönhetően 21%-ban bioműanyagból készül. Ezek a skálázható laptopok ComfortView Plus technológiát használó, nagyobb fényerejű full HD kijelzőt, új 4K-s kijelzőt (opcionális), hosszabb akkumulátoros üzemidőt, az ExpressSign-in funkció révén pedig érintésmentes ébresztést és zárolást biztosítanak. A hívásokat új szintre emelheti a nagy teljesítményű mikrofonnal és az intelligens hanggal, amely csökkenti a háttérzajt és a visszhangot.

White Structure

PRODUKTIVITÁS

Dell Latitude 7000 sorozat

Vékony és könnyű, prémium kivitelű üzleti laptopok és 2 az 1-ben laptopok, melyek teljesítménynövelő funkciókkal segítenek, hogy távolról is hatékonyan tudjon dolgozni.  

03.png

Latitude 7320 | 7420 üzleti laptop vagy

2 az 1-ben laptop, 7520 laptop

A Dell Optimizer beépített mesterséges intelligenciája és az új ExpressConnect funkció révén minden eddiginél produktívabban dolgozhat ezzel a kis méretű, prémium kivitelű üzleti számítógéppel. Full HD kamerát tartalmaz, valamint ComfortView Plus technológiát használó, nagyobb fényerejű 4K és full HD képernyőt. Nyújtsa a legjobbját a nagy teljesítményű mikrofonnal és az intelligens hanggal, amely csökkenti a háttérzajt és a visszhangot! Az új 15,6 hüvelykes méret több területet biztosít a képernyőn a hatékonyság növeléséhez, amikor távolról dolgozik. Az Intel® Evo™ vPro® ellenőrizve. 

Latitude 7320 leválasztható készülék

A világ legerősebb, legbiztonságosabb és legjobban felügyelhető leválasztható** üzleti számítógépe egyben a legintelligensebb is, és tartalmazza az ExpressSign funkciót. A 13 hüvelykes képernyő szinte keretmentes képet biztosít, és az összes biztonsági funkciót 12 hüvelykesnek megfelelő helyigénnyel tartalmazza. A ComfortView Plus technológiával működő, legnagyobb fényerejű képernyővel, a full HD kamerával és a Dell Optimizer beépített mesterséges intelligenciával alkalmazkodik a munkájához, bárhol is legyen éppen. Emelje új szintre a bemutatókat a nagy teljesítményű mikrofonnal és az intelligens hanggal, amely csökkenti a háttérzajt és a visszhangot! Az Intel® Evo™ vPro® ellenőrizve.

04.png
Abstract Building
05.png

EGYÜTTMŰKÖDÉS 

Dell Latitude 9000 sorozat

A kis méretű, ultraprémium kivitelű 9000-es sorozat készülékei az optimalizálási szoftver és az 5G-kapcsolat révén innovatív megoldásokat, gyors működést és olyan intelligens eszközöket kínálnak, melyekkel új szintre emelheti az együttműködést. Az új, 5G-kompatibilis Dell Latitude 9000 sorozat a jövő dolgozóinak igényeire nyújt megoldást. 

Latitude 9420 laptop vagy

2 az 1-ben készülék

A világ első 16:10-es képarányú és legintelligensebb, 14 hüvelykes, beépített mesterséges intelligenciával ellátott, ultraprémium üzleti PC-jével új szintre emelheti az együttműködést. 3D-s hangszóró, intelligens hang és fejlett kameratechnológia az iparág első automatikus SafeShutter kamerazárjával kombinálva. Az ExpressConnect funkcióval, a Wi-Fi 6E-kompatibilitással, az 5G és az eSIM funkcióval bárhol kapcsolatban maradhat. A generációnként 66%-kal növekvő processzorteljesítmény és a ComfortView Plus technológiát használó, 5%-kal nagyobb, 16:10-es képarányú képernyő páratlan produktivitást biztosít. Az Intel® Evo™ vPro® ellenőrizve.

Latitude 9520 laptop vagy

2 az 1-ben készülék

Az elérhető leghosszabb akkumulátoros üzemidőt biztosító üzleti számítógép egyúttal a világ legintelligensebb ultraprémium 15,0 hüvelykes számítógépe, amely 14 hüvelykes méretben is kapható.* Az intelligens hang és a nagy fényerejű, ComfortView technológiát tartalmazó 4K InfinityEdge képernyő új szintre emeli a konferenciahívásokat. A Dell Optimizer beépített mesterséges intelligencia alkalmazkodik a munkájához, bárhol is legyen éppen. Az Intel® Evo™ vPro® ellenőrizve.

* A Dell elemzése alapján, 2020. október.

06.png
Miért érdemes Dell Latitude készüléket választani?
ikonok 01-03.jpg

Innovatív kialakítás

• Kisméretű és könnyű eszközök, amelyekkel bárhol kényelmesen dolgozhat

• Hőelvezetési innovációk

• Beépített ComfortView Plus megoldás az élénk színekért és a káros kék fény kibocsátás csökkentésére

• CNC-alumíniumot és gyémánttal vágott éleket tartalmazó burkolat

ikonok 01-02.jpg

Intelligens együttműködés és csatlakoztatási lehetőségek

• A fejlett, full HD felbontású kamerák világosabbá és élesebbé teszik a képeket

• Az iparágban elsőként webkamerán alkalmazott SafeShutter technológia automatikusan nyit és zár, vagy átveszi a vezérlést a biztonságos kamera és mikrofonnémító gombokkal

• Az intelligens hangzás fokozza a hangminőséget és csökkenti a háttérzajokat

ikonok 01-01.jpg

A fenntarthatóság elősegítése

• Fenntartható források felhasználása: újrahasznosított szénszálas anyagok, faipari melléktermékekből származó bioműanyagok, vízbázisú festékek, egyébként az óceánba kerülő műanyaghulladékok

• EPEAT Arany, fenntartható csomagolási és ellátásilánc-opciók

Az Ön vállalata igényeit a Dell melyik terméke szolgálná a legjobban?
A Duna Elektronika szolgáltatásaival biztosítja a vállalatok teljes körű informatikai támogatását. Szakértői csapatunk felméri vállalata igényeit és ennek megfelelően segít megtalálni az üzleti elvárásoknak leginkább megfelelő IT megoldást.
ikonok-01.jpg

Tanácsadás

ikonok-04.jpg

Hálózati- és felhő megoldások

ikonok-02.jpg

Eszközök

értékesítése

ikonok-05.jpg

IT biztonsági megoldások

ikonok-03.jpg

Rendszer-

integráció

ikonok-06.jpg

Managed services-

IT üzemeltetés

Töltse ki az űrlapot és kérje díjmentes konzultációnkat, egyedi ajánlatunkat!

ŰRLAP

Köszönjük érdeklődését termékeink és szolgáltatásaink iránt. Kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken. További szép napot kívánunk! Üdvözlettel: a Duna Elektronika Kft. csapata